Disney tag

IMG_8930

Vandaag heb ik voor jullie de Disney tag. In deze tag beantwoord ik 7 vragen over Disney. Ik ben al best vaak in Disney geweest en ik vind het nog steeds leuk om erheen te gaan! Ook ben ik dol op de Disney films. Reden genoeg dus om deze tag te doen 😉 Veel kijkplezier!

Ik wou er op het begin een muziekje onder zetten, maar dat is niet gelukt.. Sorry daarvoor!!

Liefs, Sannah

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s