Donderdag was een hele mooie dag

Het is eindelijk allemaal echt. Ik ga echt volgend jaar in Leeuwarden wonen en studeren. Het gaat echt gebeuren. Wel een beetje eng nu, maar ik heb er zooooo veel zin in. Donderdag heb ik te horen gekregen dat ik ben GESLAAGD!! We zouden vanaf half 4 gebeld worden en om 10 over half 4 ging de telefoon al. Ik dacht neeeeee ik ben gezakt! Toen mijn mentor zei: ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd’ gilde ik zo hard dat hij bijna doof werd. :$ Ik had het echt niet verwacht. Ik was zooo opgelucht. We dronken champagne, aten mijn stresscake op die ik had gemaakt om de tijd te doden en de vlag ging gelijk uit.

DSC06129

Ik ben geslaagd met een 5 op Nederland, een 7 op wiskunde en de rest een 6. Het zijn geen top cijfers, maar daar gaat het er bij mij niet om. Op alle examens heb ik een voldoende gehaald en zelf een 7,1 op geschiedenis waar ik nooit hoger op kon halen dan een 6. Om half 7 gingen we naar het voorhuis om wat te drinken en de rest te feliciteren.

Van papa en mama moest ik persé kwart voor 8 thuis zijn, want dan zou het cadeautje komen. Ik wist echt niet wat me te wachten stond en toen de lesauto voor kwam rijden dacht ik: ‘neeee, moet ik daarin gaan rijden?’. Ja, die kwam voor mij. Dit had ik dus echt niet verwacht en ik vond het in een keer heel eng. De buurvrouw zette gelijk de containers aan de kant haha.

DSC06147

 

Maar het was echt ontzettend leuk! Gisteren heb ik mijn tweede rijles gehad en ik vind het nog steeds leuk. Ik had me ook nog helemaal niet verdiept in autorijden en om te gaan lessen, dat komt wel als ik 18/19 ben dacht ik. Het was echt een verrassing!

IMG_7404

Zondag had ik een feestje en het was zooo leuk! Omdat tot mijn grote verbazing Aukje uit Zeeland er was die ik niet vaak zie en mijn nichtjes uit Zeeland waren er. Het was heel gezellig en ik ben goed verwend. Mijn potje begint al vol te raken:

IMG_7400

 

Vanavond ga ik naar een kamer kijken, maar ik weet nog niet of dat wat wordt. Dus even een oproepje:

Ik ben op zoek naar een kamer in Leeuwarden, het liefst dichtbij Stenden het liefst voor onbepaalde tijd. Mijn maximale budget is rond de €380 per maand. Een eigen keukentje of balkonnetje zou leuk zijn, maar is geen must. Dus ken jij iemand die nu iets verhuurd of weg gaat mail dan even naar: sannahdebrouwer@live.nl .

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Liefs, Sannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s