Lunch ~ Zalm wrap met groene smoothie

DSC07290Het is alweer dinsdag vandaag en ik heb zondag helemaal niks geplaatst! Maar ik beloof zondag mijn artikel te plaatsen die ik al wou plaatsen. Ik ben ook bezig met het maken van een nieuw logo, wat lastig is en ik weet nog niet helemaal hoe ik het op de computer ga vormgeven. Ik heb namelijk al wel een tekening. Maar goed, ik heb een tijdje geleden een zalm wrap en een smoothie met spinazie gemaakt. Het was erg lekker en gezond. Een perfecte lunch die ik vandaag met jullie deel.

It Tuesday today and I didn’t post anything Sunday! But I promise to post my post on Sunday which one I wanted to post. I am also busy with a new header and logo, but it is difficult because I’m not sure how to make it digital. I have a drawing now and I want to use it on my blog. The header you see now I scanned in, so I just wrote it. Let’s get to the point of this post. A while ago I made a sandwich wrap with salmon and a smoothie with spinach. A perfect lunch which I share with you today.

Wrap

Schermafbeelding 2015-01-26 om 19.30.00

Smoothie

Schermafbeelding 2015-01-26 om 19.33.58

DSC07274

Ik heb voor wat kleinere wraps gekozen. Daaroverheen doe je de kruidenkaas, vervolgens de zalm, dan de komkommer, de sla en als laatste het sausje. Het sausje maak je door anderhalve eetlepel mayonaise, twee zakjes suiker, een scheut balsamico azijn en een paar snufjes peper en zout te mengen. Je kunt naar je eigen smaak nog wat bijvoegen van een van de ingrediënten. Daarna kan je de wrap oprollen et voilà.

I choose for the smaller wraps. I filled it with spice cheese (don’t know if it sounds familiar to what I actually mean), after this lay salmon on the wraps, followed by the cucumber and lettuce. And last the sauce. You make the sauce by combing one and a half tablespoon, two little sacks of sugar, a sprout of balsamic vinegar and some salt and pepper. You can add some more of the ingredients to see what you like the most. Then you can roll the wrap et voilà.

DSC07270

De ingrediënten van de smoothie voeg je gewoon bij elkaar en blend je. Easy peasy.

Add the ingredients of the smoothie together and mix them. Easy peasy.

DSC07295

Bon appetit! 

Love, Sannah

Een gedachte over “Lunch ~ Zalm wrap met groene smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s