Video ~ DIY Animal Jars

Een tijdje geleden maakte ik deze leuke gekleurde potjes. Ik had het idee gezien op Pinterest en wou het ook graag maken. In een van de potjes maakte ik een bucket list van dingen die ik nog graag wil doen in de toekomst. Dit is ook alvast een sneak peak over wat ik aan het eind van deze maand ga doen, maar dat komt nog ;D.

Ik had dit een paar weken geleden al gefilmd en eigenlijk was ik toen ook van plan het gelijk te publiceren, maar op een of andere manier kan ik me er niet toe zetten de video te editten. Maar het is gelukt! De komende tijd kun je meer video’s verwachten want ik heb nog hele leuke ideeën. Stay tuned!

I filmed this video already a few weeks ago but it was hard to start editing the video. So I finally finished it and here it is! The next month you can expect more video’s, because I have lots of ideas. Stay tuned!

Love, Sannah

2 gedachtes over “Video ~ DIY Animal Jars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s