Tasting the American culture

Vorige week zag ik een video van JoshuaDTV waarin hij ‘Kale chips’ at. Ik had geen idee wat dit was, dus dat wilde ik natuurlijk proberen! Bleek het dus boerenkool chips te zijn en ook nog heel makkelijk te maken. Dat is wat ik gedaan heb. Het resultaat: ik snap niet waarom de Amerikanen dit zo lekker vinden. Het smaakt gewoon naar boerenkool, maar dan crispy in plaats van als stamppot. Kijk vooral de video om de mislukking tijdens het process van het maken van ‘Kale chips’ te zien.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Als jullie leuke ideeën hebben voor een andere video, laat het vooral weten! 😉

Love, Sannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s