Vlog: vrijwilliger bij de Tour de France

Goedemorgen!

2 video’s deze week :o. Eigenlijk was ik van plan eergisteren een artikel te schrijven, maar ik had die vier uur dat ik in de trein zat geen goede wifi. Balen. Maar wilde ik wel even mijn enthousiasme delen over de Tour de France in Utrecht. En dat ik hier deel van uit maak is nog gaver. De tourmakers zijn straks het gezicht van de Tour de France in Utrecht en het aanspreekpunt. Ik leg ook meer uit in de video.

Hier ook even het ontzettend leuke promotie filmpje van de Grand Départ in Utrecht.

Helaas heb ik zondag geen smoothie voor jullie, want ik moet morgen werken en zondag en ben er gewoon niet aan toe gekomen. Ik probeer volgende week zo veel mogelijk vooruit te schrijven voor mijn blog. Maar ik moet ook nog heel wat voor school doen :(. Ik doe mijn best!

Ik hoop dat jullie de video leuk vonden.

Love, Sannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s