Smoothie sunday ~ Munt carnaval

Goedenavond! Het is nog steeds zondag dus nog steeds legaal om deze heerlijke smoothie sunday online te zetten. En wat ziet de smoothie er grappig uit! Net carnaval in een glas.

Goodevening! It is still Sunday so still legaal to post this smoothie sunday. This smoothie sunday looks so cool! Looks like carnival in a glas.
Schermafbeelding 2015-10-11 om 21.27.43
De ingrediënten zijn zoals altijd een beetje grof genomen en ik had er best wel veel munt inzitten. Als je niet echt van de munt smaak houd kun je dat ook weglaten want munt overheerst al snel in een smoothie. Door de hoeveelheid water in de komkommer heb je geen andere vloeistof (yoghurt of sinaasappelsap) nodig. Een tip is dan ook om de komkommer als laatst of als eerst in de blender te gooien (ligt eraan waar het mesje zit) zodat het wat makkelijker mixen is.

The ingredients are a little bit out of my head so you can put as much in your smoothie as you like. I had a lot of mint in my smoothie but you can also make a smoothie without because the mint will take over with only a little already. Because of the amount of water in the culinair you do not need another drink (yoghurt or Orange juice). A tip is to put the cucumber at last or at first in the blender (where the little knife is) because than it is easier to mix.

Enjoy!!

Love, Sannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s