Smoothie sunday – Paarse havermout

Welkom in november! Wie heeft er nog Halloween gevierd gisteren? Pfff ben ik de enige die vind dat de tijd veel te hard gaat? Afgelopen weken ben ik erg druk geweest met school, vandaar dat ik niks heb gepost. Maarrr dat mag de pret niet drukken, want aankomend weekend ga ik naar Berlijn en natuurlijk ga ik daarover schrijven op mijn blog.

Welcome in November! Who celebrated Halloween yesterday? Pfff am I the only one who thinks time goes too fast? Previous weeks I was very busy with school and that is why I didn’t post anything on the blog. But, I will be posting very soon again, because next weekend I’m going to Berlin and I’m going to write about that on my blog.

Schermafbeelding 2015-11-01 om 14.35.36

De smoothie van vandaag ziet er heerlijk uit, vind je niet? Ik zal je zeggen; dat is hij ook. Het is een perfecte ontbijt smoothie of een smoothie voor na het sporten. Door de havermout zit je snel vol. Havermout zit vol vezels en weinig suiker. Ik eet eigenlijk elke ochtend een broodje met hagelslag en dit is een mooie variatie in mijn ontbijtpatroon.

Doesn’t the smoothie of today look delicious? I would say; it is. It is the perfect breakfast smoothie or for after a work-out. An advantage of oatmeal is that it fils. Moreover, oatmeal is healthy because it contains grains and just a few sugars. Every morning I eat some bread with chocolate sprinkles and this is a good variation in my breakfast pattern.

Blenden maar!

Blend it all together!

En genieten maar! De structuur is iets anders door de havermout, maar alsnog een heerlijke start van je dag.

And enjoy! The structure is different because of the oatmeal, but it is a delicious start of the day.

Have a nice day!

Love,

Sannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s